​Lad os stå for dit byggeprojekt!

PA-BYG ApS Guldborgsund Eftf. er et tømrerfirma med 35 års erfaring. Vi startede tilbage i 1988 som enkeltmandsfirma og har siden da udført snedker/tømrer opgaver for mange kunder, som har været med os igennem alle årene. Vi har altid haft en stor kærlighed til køkkenindretning og har i næsten alle årene haft samarbejde med Invita Køkkener. Vi har også stor interesse for at tegne og projektere, og har derfor tegnet i AutoCAD de sidste 15 år.

Vi har altid været klar til at hjælpe vores kunder med deres byggeprojekter, og har derfor udviklet os til at kunne stå for hele projektet, fra start til slut. Vi har haft mere end 20 lærlinge ansat gennem årene, så på denne måde har vi sikret, at faget bliver videreført. Vi har også et eget snedkerværksted med god maskinpark og en snedkersvend tilknyttet.

Kvalitet koster, derfor går vi ikke nødvendigvis efter at være billigst, men bedst. Vi vægter kvalitet højt og dækker Lolland Falster og Sydsjælland med alle typer af byggeri. Vi er også klar til dit næste byggeprojekt og tilpasser det dit behov.

Per Andersen

Per Andersen

Projektleder

Morten Andersen

Morten Andersen

Tømrersvend

Christoffer Bekker

Christoffer Bekker

Tømrersvend

Casper Brylle

Casper Brylle

Tømrersvend

Freja Lund Diepgen

Freja Lund Diepgen

Snedkersvend

Lasse Mortensen

Lasse Mortensen

Voksenlærling

Elias Gundorf

Elias Gundorf

Lærling