Samarbejdspartner med INVITA køkken

Går du og drømmer om at kunne lave mad i et nyt, lækkert køkken? Eller har du længe tænkt på, hvordan det mon måtte være at have et større badeværelse, hvor du kunne have plads til et badekar?

Det er vigtigt, at det enkelte rum er tilpasset dine behov, din smag og ikke mindst have de funktioner, som du drømmer om. Det er vigtige rum, og indretningen, størrelsen og inventaret skal helst skabe glæde de næste mange år frem.

Med vores mange års erfaring i branchen, kan vi tilbyde vores kunder at tegne både køkkener og badeværelser.

Med INVITA som samarbejdspartner har vi kendskab til alle moduler og løsninger, som de kan tilbyde. På den måde kan vi meget nemmere sammensætte dit drømmekøkken ud fra dine ønsker, budget og behov.

Vi kan tegne & projektere

​Med vores mange års erfaring i branchen, kan vi helt særligt tilbyde vores kunder at tegne både køkkener og badeværelser.

Det betyder, at vi nemmere kan realisere dine konkrete ønsker, og ikke mindst komme med vores kreative bud på, hvordan du bedst får løst dine behov og ønsker til rummet.

Vi er derfor ikke det typiske monteringsfirma. Vi hjælper dig med dit nye køkken eller badeværelse fra bunden af.

Med INVITA som samarbejdspartner har vi kendskab til alle moduler og løsninger, som de kan tilbyde.

På den måde kan vi meget nemmere sammensætte dit drømmekøkken ud fra dine ønsker, budget og behov.

Eftersom vi skræddersyer køkkenet til dig skal du ikke være bekymret for, om det vil passe ind i den størrelse rum, du har til rådighed

Få tilbud på dit nye køkken eller badeværelse