Om- & tilbygning

Udestuer, køkken-alrum & større værelser

Med en større eller mindre renovering af hjemmet kan du nemt få opfyldt dine ønsker.

Uanset om det drejer sig om en ny udestue, carport eller måske blot en sammenlægning af flere værelser for at få et større bade- eller soveværelse.

Mulighederne er uendelige, og udspænder ofte af ønsket om mere plads.

Men det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvordan opgaven løses på den bedst mulige måde. Men her kommer PA-BYG ind i billedet.

Vi ser altid kreativt på opgaverne, og ud fra dine behov og ønsker til om- eller tilbygningen, finder vi sammen den bedste løsning, som matcher dine krav.

Da vi er en tømrer- og snedkervirksomhed med mere end 30 års erfaring har vi kompetencerne til at varetage alle dele af byggeprocessen.

Få en smertefri totalløsning

PA-BYG tilbyder nemlig at stå for hele entreprisen, når du skal have renoveret hjemmet, bygget om eller have lavet en tilbygning.

Med vores mangeårige ekspertise og mulighed for at tilbyde både tegninger og projektering sikrer det vores kunder en sikker og kvalitetsbevidst udførsel af arbejdet.

Med vores kreative tilgang til arbejdet, kan du være sikker på at komme i mål med projektet, som du drømmer om. Herunder kan vi klare alle aspekter af din opgave.

Vil din nye udestue kræve nye vinduer, eller skal sammenlægningen af værelserne resultere i et nyt badeværelse eller større køkken? Så behøver du ikke bekymre dig om at skulle kontakte og finde andre håndværkere.

Lad os tage os af hele projektet – så kan du slappe af under hele processen.

Få tilbud på din til- eller ombygning

Se eksempler på vores tidligere arbejde med til- & ombygninger

Udestue i Nr. Aslev

Se projekt

Ny carport & redskabsskur i Herfølge

Se projekt

Ombygning & nyt tag i Gedesby

Se projekt

Ombygning i Marielyst

Se projekt

Tilbygning som totalentreprise i Rødovre

Se projekt

Tilbygning i Virum som totalentreprise

Se projekt

Udestue i København NV

Se projekt

Køkken & badeværelse

Uanset om du drømmer om et nyt køkken eller bad – eller begge dele – så skal rummet kunne noget særligt. Vi hjælper dig med at få det tilpasset dine behov.

Læs mere her

Om- & tilbygning

Er du ude efter en større renovering, en mindre ombygning eller måske en ny tilbygning? Så står vi til rådighed – både med at udføre arbejdet og hjælpe med tegninger til projektet.

Læs mere her

Energirenovering & vejledning

Vi har stor erfaring med både at udføre energirenovering samt se, hvilke løsninger der vil være de mest givtige for dig og dit energiforbrug.

Læs mere her

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på dit byggeprojekt. Vi løser de fleste opgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dine byggedrømme.

Læs mere her

Skal vi hjælpe med din om- eller tilbygning?

Så tag fat i os med det samme & fortæl os om dit projekt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

“Vi fik lavet ny udestue og terrasse. Mange fine detaljer og høj kvalitet i udførelsen.”

Anders Boe Rayce

“Da vi skulle have en total renovering af vores sommerhus, valgte vi Per som entreprenør til opgave. Om det var nyt køkken og bad, nyt tag, gulv eller nedrivning af væg, så var det et flot og veludført arbejde, der blev leveret. Vi har fået råd og vejledning hele vejen igennem. Det vigtigst for os var, at Per levede op til den tillid, som vi havde til ham.”

Oppermann

“Vi fik lavet en totalrenovering af køkkenet. PA-byg leverede med stort engagement, høj håndværksmæssig kvalitet, overholdt tidsplanen og stod som totalentrepenør for hele koordineringen med køkkenfirma og øvrige håndværkere på fortrinlig vis.”

Lisa Smith

“Har fået lavet nyt køkken, som jeg er super tilfreds med. Godt og veludført håndværk. :-)”

René Allan Larsen

“Lagt nyt tag, isolering af vægge under vinduer og loft . Udskiftet døre og vinduer . Beklædning af gavle med Iverplank. Er rigtig god til at se tingene fra en anden vinkel og komme med gode løsninger. Vil meget gerne anbefale PA Byg Guldborgsund for det gode arbejde som er blevet udført”

Jens Hansen

PA-BYG har udskiftet dør i vores udhus. Det skulle umiddelbart være en ukompliceret opgave, men ikke i en bygning, hvor alt er skævt. PA-BYG formåede på bedste vis at få monteret en ny dør, der både kan åbne og lukke og som samtidig fremstår som en samlet del af bygningen uden synlige tegn på det skæve udgangspunkt.
PA-BYG har tidligere udskiftet tag på ejendommen – også dette arbejdet blev fuldt professionelt og til aftalt tid og pris.

Bent Christiansen

Efter en del år at have talt om at udskifte vores tæppebelagte gulve ud med trægulve besluttede vi os for det og kontaktede PA-Byg. Vi fik på forhånd et tilbud som vi accepterede.

Fl. Holst Sørensen

Per har sat tagvinduer i vores sommerhus. Det er et meget vel udført arbejde. Som vi gerne vil anbefale til andre.

Henning Larsen

Vores samarbejdspartenere

Vores samarbejdspartnere og leverandører er nøje udvalgt ud for at sikre vores kunder at vi er kvalitetsbevidste i vores arbejde og valg af materialer.

0

ÅRS ERFARING

0

UDFØRTE PROJEKTER

0

TILFREDSE KUNDER