Nyt køkken & badeværelse

Går du og drømmer om at kunne lave mad i et nyt, lækkert køkken? Eller har du længe tænkt på, hvordan det mon måtte være at have et større badeværelse, hvor du kunne have plads til et badekar?

Uanset om du skal have lavet et nyt køkken, badeværelse eller måske begge dele.

Så er det rum, der skal kunne noget helt særligt.

Det er vigtigt, at det enkelte rum er tilpasset dine behov, din smag og ikke mindst have de funktioner, som du drømmer om. Det er vigtige rum, og indretningen, størrelsen og inventaret skal helst skabe glæde de næste mange år frem.

Med PA-BYG er ingen køkkener eller badeværelser ens.

Vi kan tegne & projektere

Med vores mange års erfaring i branchen, kan vi helt særligt tilbyde vores kunder at tegne både køkkener og badeværelser.

Det betyder, at vi nemmere kan realisere dine konkrete ønsker, og ikke mindst komme med vores kreative bud på, hvordan du bedst får løst dine behov og ønsker til rummet.

Vi er derfor ikke det typiske monteringsfirma. Vi hjælper dig med dit nye køkken eller badeværelse fra bunden af.

Med en totalløsning fra PA-BYG på dit nye køkken eller badeværelse er du sikret tryghed og tillid fra start til slut.

Samarbejdspartner med Invita

I forhold til køkkener, så har vi Invita som samarbejdspartner. Det sikrer vores kunder, at vi har kendskab til alle moduler og løsninger, som de kan tilbyde.

På den måde kan vi meget nemmere sammensætte dit drømmekøkken ud fra dine ønsker, budget og behov.

Eftersom vi skræddersyer køkkenet til dig skal du ikke være bekymret for, om det vil passe ind i den størrelse rum, du har til rådighed.

Har du nogen spørgsmål?

Lyder det til, at vi måske kunne være de rette til at hjælpe dig i mål med dit nye køkken eller bad? Så kontakt os med det samme.

Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have i forhold til dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, uanset om du overvejer at bruge os som totalløsning, eller om vi kun skal klare dele af din opgave.

Få tilbud på dit nye køkken eller badeværelse

Se nogle af vores tidligere køkkener og badeværelser

Ombygning af køkken & bad i Bagsværd

Se projekt

Ombygning af køkken i København NV

Se projekt

Nyt køkken i Sakskøbing

Se projekt

Nyt køkken i Sakskøbing

Se projekt

Nyt køkken i Sakskøbing

Se projekt

Nyt køkken til sommerhus i Marielyst

Se projekt

Nyt køkken & bad i Hesnæs

Se projekt

Ombygning af køkken i Marielyst

Se projekt

Køkken & badeværelse

Uanset om du drømmer om et nyt køkken eller bad – eller begge dele – så skal rummet kunne noget særligt. Vi hjælper dig med at få det tilpasset dine behov.

Læs mere her

Om- & tilbygning

Er du ude efter en større renovering, en mindre ombygning eller måske en ny tilbygning? Så står vi til rådighed – både med at udføre arbejdet og hjælpe med tegninger til projektet.

Læs mere her

Energirenovering & vejledning

Vi har stor erfaring med både at udføre energirenovering samt se, hvilke løsninger der vil være de mest givtige for dig og dit energiforbrug.

Læs mere her

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på dit byggeprojekt. Vi løser de fleste opgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dine byggedrømme.

Læs mere her

Vil du gerne have lavet nyt bad eller køkken?

Så tag fat i os med det samme & fortæl os om dit projekt. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

“Vi fik lavet ny udestue og terrasse. Mange fine detaljer og høj kvalitet i udførelsen.”

Anders Boe Rayce

“Da vi skulle have en total renovering af vores sommerhus, valgte vi Per som entreprenør til opgave. Om det var nyt køkken og bad, nyt tag, gulv eller nedrivning af væg, så var det et flot og veludført arbejde, der blev leveret. Vi har fået råd og vejledning hele vejen igennem. Det vigtigst for os var, at Per levede op til den tillid, som vi havde til ham.”

Oppermann

“Vi fik lavet en totalrenovering af køkkenet. PA-byg leverede med stort engagement, høj håndværksmæssig kvalitet, overholdt tidsplanen og stod som totalentrepenør for hele koordineringen med køkkenfirma og øvrige håndværkere på fortrinlig vis.”

Lisa Smith

“Har fået lavet nyt køkken, som jeg er super tilfreds med. Godt og veludført håndværk. :-)”

René Allan Larsen

“Lagt nyt tag, isolering af vægge under vinduer og loft . Udskiftet døre og vinduer . Beklædning af gavle med Iverplank. Er rigtig god til at se tingene fra en anden vinkel og komme med gode løsninger. Vil meget gerne anbefale PA Byg Guldborgsund for det gode arbejde som er blevet udført”

Jens Hansen

PA-BYG har udskiftet dør i vores udhus. Det skulle umiddelbart være en ukompliceret opgave, men ikke i en bygning, hvor alt er skævt. PA-BYG formåede på bedste vis at få monteret en ny dør, der både kan åbne og lukke og som samtidig fremstår som en samlet del af bygningen uden synlige tegn på det skæve udgangspunkt.
PA-BYG har tidligere udskiftet tag på ejendommen – også dette arbejdet blev fuldt professionelt og til aftalt tid og pris.

Bent Christiansen

Efter en del år at have talt om at udskifte vores tæppebelagte gulve ud med trægulve besluttede vi os for det og kontaktede PA-Byg. Vi fik på forhånd et tilbud som vi accepterede.

Fl. Holst Sørensen

Per har sat tagvinduer i vores sommerhus. Det er et meget vel udført arbejde. Som vi gerne vil anbefale til andre.

Henning Larsen

Vores samarbejdspartenere

Vores samarbejdspartnere og leverandører er nøje udvalgt ud for at sikre vores kunder at vi er kvalitetsbevidste i vores arbejde og valg af materialer.

0

ÅRS ERFARING

0

UDFØRTE PROJEKTER

0

TILFREDSE KUNDER