Corian

Beskrivelse:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Tidsperiode: Juli 2015

Hent tilbud

Køkken

Dit nye køkken skal være noget særligt. Det skal være tilpasset dine behov og have de funktioner, du har brug for

Læs mere her

Ombygning/tilbygning

Vi udfører alle opgaver indenfor tømrerfaget specielt indenfor renovering og til- og ombygning

Læs mere her

Renoveringer

Vi har stor erfaring med diverse byggeprojekter

Læs mere her

Kontakt

Kontakt os i dag og få et godt tilbud til dit byggeprojekt

Læs mere her

Har du et projekt til os?

Kontakt os i dag og få et godt tilbud til dit byggeprojekt

Kontakt os

“Vi fik lavet ny udestue og terrasse. Mange fine detaljer og høj kvalitet i udførelsen.”

Anders Boe Rayce

“Da vi skulle have en total renovering af vores sommerhus, valgte vi Per som entreprenør til opgave. Om det var nyt køkken og bad, nyt tag, gulv eller nedrivning af væg, så var det et flot og veludført arbejde, der blev leveret. Vi har fået råd og vejledning hele vejen igennem. Det vigtigst for os var, at Per levede op til den tillid, som vi havde til ham.”

Oppermann

“Vi fik lavet en totalrenovering af køkkenet. PA-byg leverede med stort engagement, høj håndværksmæssig kvalitet, overholdt tidsplanen og stod som totalentrepenør for hele koordineringen med køkkenfirma og øvrige håndværkere på fortrinlig vis.”

Lisa Smith

“Har fået lavet nyt køkken, som jeg er super tilfreds med. Godt og veludført håndværk. :-)”

René Allan Larsen

“Lagt nyt tag, isolering af vægge under vinduer og loft . Udskiftet døre og vinduer . Beklædning af gavle med Iverplank. Er rigtig god til at se tingene fra en anden vinkel og komme med gode løsninger. Vil meget gerne anbefale PA Byg Guldborgsund for det gode arbejde som er blevet udført”

Jens Hansen

PA-BYG har udskiftet dør i vores udhus. Det skulle umiddelbart være en ukompliceret opgave, men ikke i en bygning, hvor alt er skævt. PA-BYG formåede på bedste vis at få monteret en ny dør, der både kan åbne og lukke og som samtidig fremstår som en samlet del af bygningen uden synlige tegn på det skæve udgangspunkt.
PA-BYG har tidligere udskiftet tag på ejendommen – også dette arbejdet blev fuldt professionelt og til aftalt tid og pris.

Bent Christiansen

Efter en del år at have talt om at udskifte vores tæppebelagte gulve ud med trægulve besluttede vi os for det og kontaktede PA-Byg. Vi fik på forhånd et tilbud som vi accepterede.

Fl. Holst Sørensen

Per har sat tagvinduer i vores sommerhus. Det er et meget vel udført arbejde. Som vi gerne vil anbefale til andre.

Henning Larsen

Vores samarbejdspartenere

Vores samarbejdspartnere og leverandører er nøje udvalgt ud for at sikre vores kunder at vi er kvalitetsbevidste i vores arbejde og valg af materialer.

0

ÅRS ERFARING

0

UDFØRTE PROJEKTER

0

TILFREDSE KUNDER